Slutt på solstenging f.o.m. 20.09.10

Posted: 13th september 2010 by Martin in Nyheter

Samme hvordan man vrir og vender på det kommer høsten med regn, vind og lave temperaturer. For oss som skater, kjører bmx eller inline i Trondheim betyr ikke dette slutten. Heller tvert i mot. Trikkestallen vil være åpen som vanlig (se åpningstider på «priser og åpningstider»). Fra og med 20. september trenger man altså ikke lenger være i tvil ang. solstenging.

Vi går en fin tid i møte med varm Trikkestall, musikk, events, konkurranser. Generelt masse god skating, bmx og inline. Det blir også dugnader og ombygging fram mot Xmas jam (dato kommer straks).

Glem aldri hvor heldige vi er som har Trikkestallen! Ta derfor godt vare på den. Kast søppel i søppeldunken, treff nedi dassen med det du må kvitte deg med og hold all mat ute fra hallen. Viktigst av alt: Vær grei og trivelig mot alle andre som er i hallen. Et godt miljø i Trikkestallen er superviktig for at alle skal trives.

Ha en flott høst!

You must be logged in to post a comment.